Kurumsal

Firmamız kurulduğu günden beri kalite,doğallık,sağlıklı üretim ve tüketiciye saygıyı düstur edinmiştir.
''İBRAHİM DİYAROĞLU '' sucukları'nın lezzeti DEDEMİZİN yıllar boyunca verdiği emek sonucunda kazandığı ustalığı
ve maharetinde gizlidir.Bu düsturlar ışığında yarım asırı aşkın bir süredir,halkımızın damak tadına uygun sucuk üretimi yapılmaktadır.
günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından izleyip üretime aktarmakla birlikte,lezzet ve kalitenin temel kaynağı geleneksel ustalık,maharet
titizlik ve meslek aşkında gizlidir.
Zamanla nesiller değişti,şartlar değişti,teknoloji sucuk üretimindede yerini aldı.

Üretimin her aşamasında gıda mühendisleri tarafından sık aralıklarla yapılan konturoller,sizlere lezzetli ürünleri,sağlıklı bir şekilde
tüketmenizi amaçlamaktadır.
   

Sizlerin tüketimine sunulan ve sunulmaya devam edecek yeni lezzet arayışları firmamızın ARGE demartmanında yapılmaktadır.
   

Üretimde komple hijyen mantığıyla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde çıkan ürünler sizlere ulaşana kadar büyük bir
titizlikle konturol ve muhafaza edilmektedir.sizlerin beğenisine sunulan lezzetli ürünler,üretimde kullandığımız robot-klips,tam otamatik fırınlar,vakum ve diğer ekipmanlarımızla her geçen gün değişen teknolojiyi yakından takip ederek sizler için yüksek teknolojiyle üretiyoruz.
  

Kaliteli üretimin,kaçınılmaz bir şekilde maliyetlere yansımasına ve ülkemizin zorlu piyasa koşullarına karşın  ''kalitenin ve lezzetin korunması ilkesi''nden asala ödün verilmemiştir.
sizlerden aldığımız güçle daha da iyisini yaparak sizin sofranıza misafir olacağız.